3 DAAGSE NOVEMBER 2017

      

De Gouden Poort
organiseert

  3  Intensieve Vormingsdagen 
3 - 4 - 5  november 2017

Transformatie naar ZELF - Realisatie


                      Om jouw weg naar Verlichting, naar harmonie met jeZelf,
                      Om jouw weg naar EENHEID met de BRON te vinden.

De weg die naar Verlichting leidt is Zelf-realisatie. Maar om je “Zelf” (je Hogere-Zelf) te kunnen “realiseren” dient er veel getransformeerd te worden. Transformatie is wat je tijdens deze dagen zal ervaren.

Wanneer we onze Lichtfrequentie willen verhogen, is het van zeer groot belang om voldoende tijd te maken voor een goede voorbereiding en een degelijke schoonmaak van ons fysieke en emotionele lichaam. Waarom?

Je zal reeds gemerkt hebben dat alles steeds sneller gaat en dat de energieën krachtiger en hoger worden. Het verschil (of de afstand) in trillingsgetal tussen ons lichaam en de kosmische energieën wordt ook steeds groter.

De materie van ons lichaam is, in vergelijking met deze kosmische energieën, het laagst en het traagst in trillingsgetal. Opgeslagen emoties, onverwerkte zaken en persoonlijke en collectieve lasten houden het trillingsgetal van de meeste mensen onder een (beneden) grens. Dit wordt daarenboven ook nog eens versterkt door de invloeden van ons dagelijks leven en door onze conditioneringen die zich steeds opnieuw herhalen en versterken.

Daarom is het van zeer groot belang om ons fysieke en emotionele lichaam degelijk voor te bereiden op een verhoging van trilling en de nodige tijd te voorzien zodat er eerst opkuis kan gebeuren: oplossen van wat vertragend en bezwarend werkt. Pas dan kunnen we open en ontvankelijk zijn, zonder belemmering, voor de verhoging van ons Lichtlichaam. Deze verhoging is noodzakelijk voor bewustzijnsverruiming.

Tijdens de intensieve transformatie-dagen is er tijd en gelegenheid om in jou het noodzakelijke zuiverings proces te laten gebeuren. Krachtige en Liefdevolle aanwezigheid van de Opgevaren Meesters en Grote Lichtwezens ondersteunen je hierbij

Goddelijk Liefdesvuur versnelt jouw transformatieproces en regenereert elk aspect van jouw (bewust-) Zijn, in je hele Wezen, voelbaar tot in je fysieke lichaam, je emotionele lichaam, je mentale lichaam…

Je Lichtlichaam en je Kristallijne vorm worden geactiveerd en uitgebreid zodat je meer stralend Licht wordt. Je lichaam is het instrument dat jou als mens op aarde draagt. Het is jouw Heilige Graal: een innige samensmelting in EENHEID van God en mens, Hemel en Aarde, Man en Vrouw, Ying en Yang, de stralende Goddelijke Mens.

Je wordt voorbereid op de Kwantumverschuiving naar een Hoger Niveau van Goddelijke Liefdeservaring, een Hoger Niveau van ZIJN, van Bewust-ZIJN, hier en nu.

Wat je aangeboden wordt tijdens de verdiepings- RETRAITE:

Elke dag ontvang je meervoudige, intensieve, krachtige kosmische energie-overdrachten  en initiaties om alle specifieke transformaties die voor jou aangewezen zijn, te activeren en te ondersteunen.
Aangepaste meditatietechnieken en geleide meditaties om jouw spirituele proces te verdiepen.
Aanleren van krachtige mantra’s.
Samen zingen en vreugdevol samen Zijn.
Technieken voor zuivering en heling om je Lichtniveau te verhogen en te versterken.
Integratietechnieken om je spirituele proces te verdiepen.
Helende klankschalen.
Sacrale dansbeweging.
Leren stilleggen van de (vermoeiende) gedachtenmolen.
Stilte in verbondenheid met de Goddelijke Liefdesstroom, met de Bron.
Wat je als deelnemer ontvangt:
Jouw Innerlijke Bron wordt geactiveerd: je Lichtlichaam en je Kristallijne vorm worden geactiveerd en uitgebreid zodat je meer stralend Licht wordt.
Je ontvangt Begeleiding, Afstemmingen en Lichtactivaties vanuit de Hoogste Lichtregionenen vanuit Shamballa, vanuit de Aanwezigheid van de verheven Meesters en vanuit de Bron.
Diepe heling en zuivering van je chakra’s, je aura-lagen, DNA, tot in je cellen.
Mentale blokkades en emotionele patronen die je in een staat van lijden en afgescheidenheid houden worden losgelaten.
Je directe relaties, zowel huidige als vroegere, worden geheeld en getransformeerd.
Je wordt voorbereid op de Kwantumverschuiving naar een Hoger Niveau van Goddelijke Liefdeservaring, een Hoger Niveau van ZIJN, hier en nu: je ware Zelf ontwaakt.
De illusie van afgescheidenheid en eenzaamheid lossen op waardoor je diepere ervaring van Eenheid-met-het-Goddelijke beleeft.
Ontdekken van je ware Zieledoel en Zieletaak.
De communicatie met je Hogere Zelf wordt versterkt.
Je helder waarnemen ontwaakt en breidt uit.
Je evolueert van “denkend” naar “Weten-vanuit-het-hart”.
Door nieuwe inzichten word je beter afgestemd op de “Echte” Werkelijkheid:
- Je leert de wereld anders ervaren en beter begrijpen.
- Je leert de relatie met je Zelf en de wereld op een juiste manier inzien.
- Je leert de werkelijke Zin van het Leven inzien.
Door een neurobiologisch transformatieproces en door de synchronisatie van de beide hersenhelften wordt verruiming van je Bewust-Zijn geactiveerd.
Spirituele groei en bewustzijnsverruiming die leiden tot Meesterschap en Verlichting in je leven.

Om in de transformerende energiën te blijven en deze ten volle te kunnen laten integreren raden we je ten zeerste aan om ter plaatse te overnachten.

Hou er rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn, schrijf je dus tijdig in.
 
Inschrijven  is  NOODZAKELIJK  ! ! !


PRAKTISCHE GEGEVENS:

- DATA:
-  vr 3 -  za 4 - zo 5  november 2017   van  9.30 tot 18.00 uur.

- DEELNAME PRIJS:
De prijs voor de 3 vormingsdagen is: 399,00 Euro ( middagmaal en dranken inbegrepen)

- INSCHRIJVEN:
Inschrijven via het inschrijvingsformulier en je bent pas definitief ingeschreven als je 100,00 Euro stort op rekening  IBAN: BE03 4390 1367 6184   BIC: KREDBEBB
de rest kan je eventueel nog ter plaatse op de eerste dag betalen.
Als je voor -  15 oktober 2017 - de volledige deelnameprijs betaalt mag je er 30,00 Euro als vroegboekkorting aftrekken!
De inschrijvingen worden afgesloten op  31- 10 -  2017.

- OVERNACHTING:
Er is mogelijkheid om voor overnachting te zorgen. Gelieve dit tijdig aan te vragen, zodat we de nodige afspraken hieromtrent kunnen maken.

- PARKING:
Ruime parkeermogelijkheid is aanwezig.

- OPENBAAR VERVOER:
Op 50 m afstand van de locatie is er een bushalte van De Lijn (Brussel N -Aalst nr.214).

- LOCATIE:
De Gouden Poort te Affligem / Belgie (zie wegbeschrijving op de website)
info@degoudenpoort.be

- Voor meer inlichtingen of een kennismakingsgesprek kun je bellen naar  0495 28 08 08.

Iedereen kan deelnemen en er is geen voorafgaande kennis of spirituele ervaring nodig, alles gebeurt op jouw individuele maat. Deelnemers moeten wel een goede aarding en psychische stabiliteit hebben.

Voor diegenen die reeds voordien Transformatie-weekends gevolgd hebben zal dit een krachtige verdieping van hun transformatie proces zijn.

Wij garanderen je een optimale begeleiding en ondersteuning,
daarom is het aantal deelnemers beperkt.

Omdat er tijdens deze dagen een geleidelijke energieopbouw gebeurt, is het noodzakelijk om de 3 dagen volledig te volgen. Als er tijdens dit proces personen aansluiten of weggaan werkt dit storend op de energie van de groep en de deelnemers. Daarom houden wij er ons strikt aan dat iedereen die inschrijft tijdig aankomt en de volle drie dagen aanwezig is.


  


    

Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is uniek. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is transformerend. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, makes you alive. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is kosmische Intelligentie. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, maakt het verschil. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is er ook voor jou. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, verruimt je bewustzijn. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, leidt tot verlichting. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, ken je toch? Ga je mee naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is wijsheid. Ken jij de werking van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, of niet? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is gouden Licht. Ga vooruit met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Durf Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, toelaten. Al gehoord van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Ann en Hendrik zijn “doorgevers” voor Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Iedereen wil Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Je kan Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, krijgen door dans Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, zang Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, stilte Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, meditait Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, overdracht door handen, ogen,…. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, verandert ingrijpend je leven. Vergezel ons naar een avond Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Enig idee wat Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is vloeibaar Licht. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is Goddelijke Genade. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, komt voor jou. Sta open voor Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Levenveranderend is de ervaring van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Hoor naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Zie en kijkuit naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Verwacht Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Wees blij met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Ervaar Deeksha of Diksha of Energietransmissie, de gouden poort naar God. Alles is anders met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Wie geeft Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn door? Deekshagevers dragen Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, over aan wie het wil. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is Goddelijke Aanwezigheid. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is uniek. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is transformerend. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, makes you alive. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is kosmische Intelligentie. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, maakt het verschil. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is er ook voor jou. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, verruimt je bewustzijn. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, leidt tot verlichting. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, ken je toch? Ga je mee naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting , Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is wijsheid. Ken jij de werking van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, of niet? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is gouden Licht. Ga vooruit met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Durf Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, toelaten. Al gehoord van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Ann en Hendrik zijn “doorgevers” voor Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Iedereen wil Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Je kan Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, krijgen door dans Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, zang Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, stilte Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, meditait Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, overdracht door handen, ogen,…. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, verandert ingrijpend je leven. Vergezel ons naar een avond Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Enig idee wat Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is? Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is vloeibaar Licht. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting , Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is Goddelijke Genade. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, komt voor jou. Sta open voor Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Levenveranderend is de ervaring van Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Hoor naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Zie en kijk uit naar Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Verwacht Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Wees blij met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Ervaar Deeksha of Diksha of Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting. Alles is anders met Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Wie geeft Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn door? Deekshagevers dragen Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, over aan wie het wil. Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, is Goddelijke Aanwezigheid en gebeurt sneller door Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Tu connais Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? Déja entendu de Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn? C’est incroiable et magnifique ce Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Nous sommes tous grandes fans de Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn. Petits anges ... Il y a 20 petits anges; 10 font la sieste sur leur nuage; 9 jouent ensemble et 1 petit ... tout doux ...est en train de lire ce message ! Envoie ce message à 10 personnes que tu aimes et à moi aussi, si j'en fais partie. Si 5 te reviennent... en retour, demain , une personne que tu aimes biente fera une surprise. Il y a 20 petits anges; 10 font la sieste sur leur nuage; 9 jouent ensemble et 1 petit ... tout doux ...est en train de lire ce message ! Envoie ce message à 10 personnes que tu aimes et à moi aussi, si j'en fais partie. Si 5 te reviennent... en retour, demain , une personne que tu aimes biente fera une surprise. But there is one more terribly sad thing about all of this. I remember the millions of people here and around the world who go for Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn and who marched against the war. It was extraordinary, that spontaneous aroused oversoul of alarm and protest that transcended national borders. Why did it happen? After all, Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn helped them all and this was not the only war anyone had ever seen coming. There are little wars all over he world most of the time. But the cry of protest was the appalled understanding of millions of people that America was ceding its role as the last best hope of mankind. It was their perception that the classic archetype of democracy was morphing into a rogue nation. The greatest democratic republic in history was turning its back on the future, using its extraordinary power and standing not to advance the ideal of a concordance of civilizations but to endorse the kind of tribal combat that originated with the Neanderthals, a people, now extinct, who could imagine ensuring their survival by no other means than pre-emptive war. The president we get is the country we get. With each president the nation is conformed spiritually. He is the artificer of our malleable national soul. He proposes not only the laws but the kinds of lawlessness that govern our lives and invoke our responses. The people he appoints are cast in his image. The trouble they get into and get us into, is his characteristic trouble. Finally, the media amplify his character into our moral weather report. He becomes the face of our sky, the conditions that prevail. How can we sustain ourselves as the United States of America given the stupid and ineffective warmaking, the constitutionally insensitive lawgiving, and the monarchal economics of this president? He cannot mourn but is a figure of such moral vacancy as to make us mourn for ourselves. For all of us there is Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, and it makes a difference for the entire world!!! Detailed Earth Angel Requests: If you would like to read the individual requests, we have created a special hidden page on our website that gives the full list of requests in the same format that we had been emailing to you. Send Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn to all those people, please.You can read, print, or even copy this week’s complete list of Earth Angel Requests by going on-line and clicking on the following link. Some people have included their addresses so that you can include them on your mailing list if you wish to.But do not stop to send Deeksha, Diksha, Energietransmissie, de gouden poort naar God en verlichting, Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn on a distance to all of them Thank you…
© Design en Hosting: www.PubliHost.be